жульєн в булочці


                                    Жульєн в булочці 




Жюльен в булочках 🍄



СКЛАДОВІ:
Булочки - 2 шт.
Печериці - 200 г
Куряча грудка - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Сметана - 2 ст. л.
Сир твердий - 70 г
Сіль за смаком
Перець - за смаком

Приготування:
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Печериці очистіть і промийте. Цибулину очистіть від лушпиння. Курячі грудки відварити до готовності в підсоленій воді. Печериці наріжте дрібними кубиками.
2. Цибулину дрібно порубати. Викладіть гриби разом з цибулею в сковороду, додайте трохи рослинного масла. Смажте, поки рідина, що виділилася з грибів, не випарується.
3. Тим часом дрібно наріжте відварну курячу грудку.
4. Надішліть курку в сковороду до грибів, також додайте пару столових ложок сметани. Посоліть і поперчіть за смаком. Смажте масу 5-7 хвилин.
5. Обріжте шапки у булочок, вийміть м'якуш. Наповніть булочки підготовленої начинкою. Зверху рясно присипте тертим сиром. Під час запікання сир розплавиться, утворюючи красиву золотисту шапочку.
6. Запікайте жюльєн в булочках 10 хвилин при температурі 180ºC.

Смачного!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

брауні