яєчний паштет
яєчний паштет

Складові:
3 яйця, зварених круто;
1/3 склянки волоських горіхів;
1 велика цибулина;
2 ст. л. рослинного масла;
1 ст. л. майонезу;
1 ч. Л. гірчиці;
сіль, перець за смаком.
Приготування
Горіхи підсушуємо на чистій сковороді до появи характерного аромату і блестящесті-глянсовості на самих горіхах. Акуратно, на мінімальному вогні, щоб не підгоріли.
Прокручуємо через м'ясорубку. При відсутності ліні можна двічі (у мене, якщо що, лінь дуууже присутня).
Обсмажуємо на рослинному маслі - лук повинен стати м'яким і золотистим.
До горіхів по одному викладаємо яйця, виделкою розминаємо їх в пасту.
Додаємо обсмажену цибулю. Сіль, перець, гірчиця. При бажанні - ложку майонезу.
А ось тепер включаємо блендер і перетворюємо масу в паштет.
Перекладаємо в зручну ємність, прибираємо в холодильник на 2-3 години, після чого можна снідати.
ГОТОВО
Коментарі
Дописати коментар