яєчний паштет


                                        яєчний паштет 



Яичный паштет



Складові:

3 яйця, зварених круто;

1/3 склянки волоських горіхів;

1 велика цибулина;

2 ст. л. рослинного масла;

1 ст. л. майонезу;

1 ч. Л. гірчиці;

сіль, перець за смаком.




Приготування

Горіхи підсушуємо на чистій сковороді до появи характерного аромату і блестящесті-глянсовості на самих горіхах. Акуратно, на мінімальному вогні, щоб не підгоріли.

Прокручуємо через м'ясорубку. При відсутності ліні можна двічі (у мене, якщо що, лінь дуууже присутня).

Обсмажуємо на рослинному маслі - лук повинен стати м'яким і золотистим.

До горіхів по одному викладаємо яйця, виделкою розминаємо їх в пасту.

Додаємо обсмажену цибулю. Сіль, перець, гірчиця. При бажанні - ложку майонезу.

А ось тепер включаємо блендер і перетворюємо масу в паштет.

Перекладаємо в зручну ємність, прибираємо в холодильник на 2-3 години, після чого можна снідати.

ГОТОВО




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

брауні