Чернічний пиріг з творогом
Інгредієнти :
Борошно - 300 г
Розпушувач - 2 ч. Л.
Цукор - 100 г
Ванілін - на кінчику ножа
Яйця - 2 шт.
Вершкове масло (кімнатної температури) - 100 г
Сир 4% - 400 г
Цукор - 125 г
Ванілін - на кінчику ножа
Вершки 10% - 250 мл
Чорниця
Приготування
1. Борошно, розпушувач, цукор, ванілін, яйця, масло змішати і замісити тісто.
2. В цей же час розігріти духовку до 180 ° C
3. Якщо виходить крошкоподобная маса, значить, масло недостатньо м'яке. В цьому випадку можна налити в раковину гарячу воду, поставити туди каструлю і продовжити місити в ній тісто.
4. У будь-яку форму на Пекарській папір руками викласти і утрамбувати тісто. Форма повинна бути з краями, інакше начинка може спливти. Щоб тісто не піднялося, вистелити його пекарської папером. Проткнути тісто виделкою в декількох місцях.
5. Випікати тісто протягом 12 хвилин в духовці, розігрітій до 180 ° C.
6. Приготувати начинку: сир, цукор, ванілін, вершки і чорницю акуратно змішати віночком.
7. Вилити начинку на вже готове тісто. Випікати 30 хвилин 180-200 ° C.
Смачного
Коментарі
Дописати коментар