суші
суші

Крок 1. Готуємо рис для суші
Крок 2. Нарізаємо овочі та рибу
Крок 3. Смажимо омлет
Крок 4. Смажимо кунжут
Крок 5. Нарізаємо норі
Загортаємо "чорні" роли
На цинкову кладемо лист норі шорсткою стороною догори
Змочуємо руки в холодній воді
На половину листа руками викладаємо і розподіляємо рис тонким шаром
Кладемо рибу або іншу начинку
За допомогою коврічка поступово загортаємо, при цьому постійно злегка притискаємо, ущільнюємо
Щоб "ковбаска» не розкручувалася, на самий край можна покласти пару рисинок або просто провести мокрим пальцем уздовж краю
Згорнутий рол ще раз ущільнюємо циновкою.
Коментарі
Дописати коментар